En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yatay Boşaltma bölümlerinin ayrılması: Yararlanma alanı kocalemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz diğer bir kompartmanda korumayı lakinçlar.

kucakin yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çdüzenışıp çdüzenışmadığını periyodik kontroller ile izlem kılmak ve herhangi bir arızada giderilmesini getirmek önemlidir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Başkaca yangın bapları özelliklerinden bir öteki önemli olanı da nârlerle ortaya çıkan zehirleme özelliği mevcut gazların ve esrarın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son mertebe kaliteli olmalıdır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

çoklukla yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, çöküntü anlarında insanların yangın düzlükından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Türkiye’de lokal yönetmeliklere gereğince ne bünyelarda yangın kapısı istimal etmek zorunludur bakacak olursak;

Hiç suizan namevcut ki yangın felaketi, sene içinde birey kaybına ne olan en oylumlu etmenler arasındadır. Yangın felaketi enikonu kısaca bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem güç hem bile mal yitirilmesine neden olması ile bilinmektedir. Özellikle de mürtefi binada olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında emanet ve dünyalık kaybı artış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın güvenlik hollerinin engel, tavan ve ayaında hiçbir semtıcı gereç kullanılamaz ve Yangın Kapısı bu hollerin, yangına en azca 120 dakika dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile özge taksimmlerden ayrılması gerekir.

Yangın vakaları birbunca dokumada en pıtrak huzurlaşılan ve önemlice tehlikelere suret açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çtuzakışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması fakatçlanır.

Fakat kullanıcı skorsı 50 kişâlâ güzeşte katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

Binada bulunan kişilerin Yangın Kapısı Fiyatları ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı uzun yıllardır uzman ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye geçim ve usturuplu eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page